10 lahjaideaa taitoluistelijalle

Intermezzo, Jiv, Karisma, Piruettilusikka, Sagester -

10 lahjaideaa taitoluistelijalle

1. Luistinkorut

Hopeiset luistinkorut sopivat monen ikäiselle luistelijalle. Riipus vai korvakorut - vai ehkä molemmat? Korvakoruja on sekä perinteisiä tappikorvakoruja että kivoja ketjukorvakoruja.

2. Teräsuojat

Teräsuojat ovat pomminvarma hyötylahja, joille luistelijalla on aina käyttöä. Pehmeissä teräsuojissa on mistä valita: suloisia eläimiä, kiiltävää glamouria ja muhkeitä pörrösuojia.

Loppuvuodesta 2021 Edean E-Guardsit ovat olleet kaikkein suosituimmat kovat teräsuojat. Selkeästi näitä on nyt joulupukin toivelistalla tosi monella luistelijalla.

3. Titta-paita

Karisman vaatteet ovat todella tykättyjä ja toinen aivan selkeä lahjasuosikki on ollut Karisman Titta-paita. Paitoja on mustan lisäksi useita värivaihtoehtoja. Koot ovat olleet harmillisen vähissä monissa väreissä, mutta juuri joulun alla sentään saimme niihin edes osittaista täydennystä.

4. Sagesterin luisteluvaatteet

Saimme Sagesterin vaatteita valikoimaamme vasta äskettäin, mutta jo nyt näitä huippulaadukkaita takkeja ja housuja on mennyt joululahjoiksi. Strasseista pitävän luistelijan valinta! Hillitympääkin tyyliä merkiltä löytyy, kuten nämä yksinkertaisen kauniit kokomustat luisteluhousut ja -takit.

5. Piruettilusikat

Piruettilusikoita menee tasaisesti ympäri vuoden, mutta menekki kasvaa selvästi joulukuussa. Kotimaiselta Pro Balancelta löytyy tätä kirjoittaessa perusmallista enää oranssia väriä, ja lisäksi haastavampia hopean ja fuksian värisiä tasapainolautoja. Edean piruettilusikoissa on vielä hyvä valikoima kivoja kuoseja.

6. Luistinlaukut

Luistinlaukkuja ja -reppuja myydään meillä vuoden mittaan aika vähän, mutta joulukuun alussa meiltä loppuivat lähes kaikki laukut. Edean uutuuksia sentään oli tilattu hieman enemmän, joten niitä löytyy vielä.

7. Luistimet!

Kyllä vain, luistimia hankitaan ja saadaan edelleen joululahjaksi. Ehkä nämä eivät mene niinkään kilpaluistelijoiden kuusien alle, vaan kenties heidän perheenjäsenilleen tai ihan tavallisille sunnuntailuistelijoille.

Suosituimmat aloittelijoiden luistinmallit ovat olleet Edea Tempo, Risport Antares ja Jackson Classic 500. Halutessasi ostaa luistimet, ole rohkeasti meihin yhteydessä mm. koon valinnasta esimerkiksi puhelimitse.

8. Turvapannat

Kehitysryhmässä moni haluaa luopua kypärästä, ja tällöin hankitaan usein turvapanta. Usein lapsilla on vanhempiaan kovempi kiire vaihtaa kypärä pantaan, ja myös turvapannat ovat siksi olleet toivottuja lahjoja. Pure Icen suosituimmat turvapannat ovat Crasche ja Ice H. Voit lukea pienen vertailun turvapannoistamme täältä.

9. Keväinen Jiv Earth -mallisto

Vuoden pimeimmät ajat ovat kohta takana ja kevätaurinko alkaa paistaa viimeistään helmikuussa. Ole askel edellä värivalinnoissa ja hanki keväisen hempeä Jiv Tellus -takki sekä Jiv Heli -housut jo joululahjaksi. Lukuisa määrä upeita väriyhdistelmiä!

10. Lahjakortti

Lahjakortti toimii aina. Tuotevalikoimamme on niin laaja, että rohkenemme väittää meiltä löytyvän jotain ihan jokaiselle luistelusta pitävälle.

Lahjakortti on helppo ostaa verkkokaupastamme vaikka jouluaattona, ja saat sen suoraan sähköpostiisi ilman minkäänlaisia toimitus- tai käsittelykuluja. Helppoa ja kätevää. Osta tästä.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista