10 lahjaideaa taitoluistelijalle

Intermezzo, Jiv, Karisma, Piruettilusikka, Sagester -

10 lahjaideaa taitoluistelijalle

1. Luistinkorut

Hopeiset luistinkorut sopivat monen ikäiselle luistelijalle. Riipus vai korvakorut - vai ehkä molemmat? Korvakoruja on sekä perinteisiä tappikorvakoruja että kivoja ketjukorvakoruja.

2. Teräsuojat

Teräsuojat ovat pomminvarma hyötylahja, joille luistelijalla on aina käyttöä. Pehmeissä teräsuojissa on mistä valita: suloisia eläimiä, kiiltävää glamouria ja muhkeitä pörrösuojia.

Viimeisen vuoden ajan Edean E-Guardsit ovat olleet kaikkein suosituimmat kovat teräsuojat. Selkeästi näitä on nyt joulupukin toivelistalla tosi monella luistelijalla.

3. Titta-paita

Karisman vaatteet ovat todella tykättyjä ja toinen aivan selkeä lahjasuosikki on ollut Karisman Titta-paita. Paitoja on mustan lisäksi useita värivaihtoehtoja. Uudemmiksi suosikeiksi ovat nousseet Karismalta rusettipaita sekä Livia crop top. Ennen joulua meille pitäisi tulla mallistoomme myös upeaa Valeria-pitsipaitaa sekä kaksivärisiä housuja.

4. Sagesterin luisteluvaatteet

Sagesterin huippulaadukkaista takeista housuista löytyy jokaiselle oma suosikki. On paksua, ohutta, strassattua ja yksinkertaisen tyylikästä. TJEU (tsekkaa jos et usko): Sagester vaatteet.

5. Piruettilusikat

Piruettilusikoita menee tasaisesti ympäri vuoden, mutta menekki kasvaa selvästi joulukuussa. Kotimaiselta Pro Balancelta löytyy perusmallia oranssina, sinisenä ja turkoosina, ja lisäksi haastavampia hopean ja fuksian värisiä tasapainolautoja. Edean piruettilusikat sopivat hyvin aloitteleville luistelijoille ja niissä on hyvä valikoima kivoja kuoseja.

6. Luistinlaukut

Luistinlaukkuja ja -reppuja on meillä kahta kokoa: Edean pienempiä olkalaukkumalleja ja lisäksi selvästi isompi reppumallisia ICE H:n laukkuja.

Täksi jouluksi saamme valikoimaamme myös Edean upeat With Me Bagit, joissa kulkevat näppärästä juomapullo, nenäliinat ja oheisharjoitteluvälineet.

7. Luistimet!

Kyllä vain, luistimia hankitaan ja saadaan edelleen joululahjaksi. Ehkä nämä eivät mene niinkään kilpaluistelijoiden kuusien alle, vaan kenties heidän perheenjäsenilleen tai ihan tavallisille sunnuntailuistelijoille.

Suosituimmat aloittelijoiden luistinmallit ovat olleet Jackson ExcelJackson Classic 500Edea Tempo ja Risport Antares. Halutessasi ostaa luistimet, ole rohkeasti meihin yhteydessä mm. koon valinnasta esimerkiksi puhelimitse.

8. Turvapannat

Kehitysryhmässä moni haluaa luopua kypärästä, ja tällöin hankitaan usein turvapanta. Usein lapsilla on vanhempiaan kovempi kiire vaihtaa kypärä pantaan, ja myös turvapannat ovat siksi olleet toivottuja lahjoja. Pure Icen suosituimmat turvapannat ovat Crasche ja Ice H. Voit lukea pienen vertailun turvapannoistamme täältä.

9. Pienen luistelijan lämpimät takit ja housut

Kaikkein lämpöisimmät vaatteemme löydät tämän linkin takaa. Ovatko luistelijan toiveena ikoniset spiraalihousut vai värikkäät Jiv Sportin lämpimät takit?

10. Lahjakortti

Lahjakortti toimii aina. Tuotevalikoimamme on niin laaja, että rohkenemme väittää meiltä löytyvän jotain ihan jokaiselle luistelusta pitävälle.

Lahjakortti on helppo ostaa verkkokaupastamme vaikka jouluaattona, ja saat sen suoraan sähköpostiisi ilman minkäänlaisia toimitus- tai käsittelykuluja. Helppoa ja kätevää. Osta tästä.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista