Toimitus, palautus ja maksaminen

Toimitus

Paketit Suomeen Matkahuollon automaattiin 5,90 euroa ja ohuet XXS-paketit Matkahuollon automaattiin 4,90 euroa. Kirje postimerkeillä 3,90. Huomioithan kirjeiden pidemmän toimitusajan.

Postitus muualle Eurooppaan 9,90 euroa ja Euroopan ulkopuolelle 19,90 euroa.

Lahjakortit sähköpostitse ilman toimitusmaksua.

Nouto Joensuun Niinivaaralta tai Joensuun jäähallilta ilman toimitusmaksua.

 

Palautus

50 päivän palautusoikeus tuotteille, jotka ovat täysin alkuperäisessä kunnossa ja käyttämättömiä.

Palautus Matkahuollon kautta toimitetuille tilauksille:
Palautustunnuksellamme 9539764 voit palauttaa lähetyksen kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä, paitsi automaateista. Vie paketti tiskille ja kerro palautustunnus. Huom! Helpointa palautus on Matkahuollon rekisteröityneenä asiakkaana, jolloin voit hyödyntää automaatteja myös palautuksiin. Lue lisää täältä.

Palautettavasta summasta vähennetään palautuskulu 5,90 euroa. Tällä katamme osan palautuksesta syntyvistä kustannuksista. Tuotteet voi palauttaa missä tahansa mahdollisimman pienessä pakkauksessa, joka suojaa palautettavia tuotteita hyvin.

Jos palautat tuotteita omalla kustannuksellasi, palautuskulua ei vähennetä palautettavasta summasta. Palautus onnistuu ilman palautuskulua myös Joensuun varastomyymäläämme.

Osoite omalla kustannuksella palauttamiseen:

Pure Ice
Ensonkatu 9b
80200 Joensuu
+358 40 552 2213
info@pureice.fi

Lähimpänä ovat Wolt Market Huvilakatu ja S-market Suvikatu.

Noutamatta jääneistä, meille palautuneista paketeista vähennämme 15 euroa palautettavasta summasta. Tällä katamme kuljetusyhtiön perimät kustannukset noutamattomasta ja palautetusta paketista.

Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Tuotteen käyttäminen, luistinterien teroittaminen, terien kiinnitys kenkiin tai muu tuotteen myyntikuntoon vaikuttava teko mitätöi palautusoikeuden. Palautettavaa tuotetta ei siis saa ottaa käyttöön missään muodossa. Myös alkuperäinen pakkaus on palautettava ja sen on oltava alkuperäisessä kunnossa. Sukkahousujen ja alushousujen palauttaminen ei valitettavasti ole mahdollista, mikäli niitä on sovitettu. Sukkahousut ja alushousut voidaan ottaa pois pakkauksesta, jolloin kokoa pystyy arvioimaan, mutta palauttaminen onnistuu vain jos niitä ei ole sovitettu ja jos alkuperäinen pakkaus on tallella.

Mikäli toimitettu tuote on viallinen tai väärä, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Maksutapoja

  • Paytrail: mm. verkkomaksupainikkeet, mobilepay ja Jousto- sekä Collector-laskut
  • Klarna
  • ApplePay
  • ShopPay
  • korttimaksu
  • käteinen
  • lasku (yrityksille ja seuroille)