Harjoitushousut, Intermezzo, Ny2 Sportswear, Sagester -

Lämpimimmät harjoitushousut

Kaikkein paksuimmat ja oikein superlämpöiset ovat Sagesterin housut malli 464. Suosituimmat lämpimistä housuista ovat puolestaan Intermezzon kannan alle menevät harjoitushousut (malli 5291). Intermezzon housut sopivat myös ei-ihan-niin-helposti palelevalle luistelijalle, joka kuitenkin haluaa fleecevuorilliset housut.

Sagester paksut luisteluhousut (malli 464)

Sagester paksut luisteluhousut (malli 464)

 Intermezzon kannan alle menevät harjoitushousut (5291)

Intermezzon kannan alle menevät harjoitushousut (5291)

Sagesterin paksujen 464-housujen jälkeen seuraavaksi paksuinta materiaalia ovat ny2-merkin housut. Näistä spiraalihousut ovat olleet luisteluhousujen klassikko jo piiitkän aikaa, ja lisäksi valmistajalta on saatavilla kokomusta versio. Lantio on näissä molemmissa malleissa melko matala, minkä vuoksi malli ei istu ihan parhaiten jokaiselle luistelijalle. Spiraalihousut ovat silti pysyneet suosiossa juuri lämpimän Polartec-materiaalinsa ja toki myös kivan ulkonäkönsä vuoksi.

Spiraalihousut ny2 Sportswear

Spiraalihousut ny2 Sportswear

Ny2 mustat Polartec®-housut

 Ny2 mustat Polartec®-housut

Istuvuus, lämpöisyys ja ulkonäkö yhdistyvät monen luistelijan mielestä täydellisesti Sagesterin lämpimissä strassihousuissa. Näitä on meillä kolmea eri mallia: spiraalihousu 478 sekä mallit 437 ja 450.

Nämä kaikki kolme ovat korkeavyötäröisiä ja liukaspintaisia housuja, jotka ovat paksuudeltaan melko lähellä Intermezzon mallia 5291. Sagesterin vaatteet ovat myös erittäin laadukkaita ja kestävät hyvin kovaakin käyttöä.

Sagester spiraalihousut (malli 478)

Sagester spiraalihousut strasseilla 478

Sagester strassihousut (malli 437)

Sagester lämpimät luisteluhousut strasseilla

Sagester luisteluhousut strasseilla (malli 450)

Sagester strassihousut malli 470


Lisää vinkkejä?

Pääset tutustumaan eri lämpöisyysluokituksen vaatteisiin verkkokaupassamme. Vaatteet-osiosta löytyy kolme lämpöisyysluokkaa: Chill *, Warm ** ja X-Warm ***. Näistä kolmesta X-Warm *** -luokassa ovat kaikkein lämpöisimmät vaatteet.

 


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista