6 x hyppyhousut

Hyppyhousut, Intermezzo, Jiv, Sagester -

6 x hyppyhousut

Lonkat mustelmilla hyppytreenin jälkeen?

Hyppyhousujen avulla tömähdys jään pintaan pehmenee merkittävästi, ja moni luistelija tykkääkin pitää hyppyhousuja ainakin uusia hyppyjä opetellessa.

Olemme saaneet vielä yhden mallin valikoimaamme, ja tällä hetkellä meiltä löytyy peräti kuutta eri hyppyhousua!

Lue alta, mikä malli voisi sopia sinulle parhaiten.

Intermezzo
    

Intermezzo hyppyhousut vetoketjuilla


Intermezzo valmistaa nyt jo kolmea eri mallia hyppyhousuja. Ensimmäisessä kuvassa perinteinen malli (malli 5044) ja toisessa uudempi malli (malli 5290). Viimeisenä syksyn 2022 uutuus (5334), jossa on vetoketjut.

Perinteinen malli on liukasta materiaalia ja siinä on pidemmät lahkeet. Uudempi 5290 puolestaan on luomupuuvillaa ja lahkeet ovat lyhyemmät. Uusimmassa, vetoketjuilla varustetussa mallissa 5334 materiaali on liukasta ja lahkeet ovat lyhyet. Merkittävä ero perinteisen (5044) ja kahden uudemman välillä on pehmusteiden koossa ja muodossa. Perinteisessä mallissa on kolme isoa pehmustetta, kun uusissa malleissa pehmusteet ovat useampana kaistaleena. Takaosan pehmuste on uudemmissa housuissa isommalla alueella. Vetoketjuissa jujuna on, että housut on mahdollista pukea ja riisua myös luistimet jalassa, joten pehmustehousut on helppo jättää jään laidalle kun treenin hyppyosuus on ohi.

 

Sagester

Sagester hyppyhousut   Sagester hyppyhousut
Myös Sagesterilla on kahta erilaista hyppyhousua: lyhytlahkeista (malli 412)
ja pitkälahkeista (malli 428). Lyhytlahkeinen vastaa materiaaliltaan eniten Intermezzon perinteistä hyppyhousua. Lahkeet ovat kuitenkin lyhyemmät ja pehmusteet irrotettavissa esimerkiksi pesua varten. Irtopehmusteita voi myös käyttää sellaisenaan - jos satutat aina vain tietyn kohdan niin ehkäpä pelkkä yksittäinen pehmuste housun sisällä riittää?

Sagesterin pitkälahkeiset hyppyhousut ovat kuin lämpimät luisteluhousut, joihin on ommeltu pehmusteita lantion ja takapuolen alueelle. Kahdet housut samassa siis! Tämä malli on erittäin niukkaa mitoitusta. Tuotetietoihin on lisätty joidenkin kokojen mittoja (vyötärönympärys ja lahje).

 

Jiv


Jiv hyppyhousut vetoketjuilla

Jiv Sportin hyppyhousut olivat pitkään ainoat vetoketjulliset hyppyhousumme. Vetoketjujen etuna on, että housut voi riisua tai pukea helposti myös kesken treenin. Pehmusteet ovat telttapatjamaista materiaalia, joka pehmentää luistelijoiden kertoman mukaan hyvin. Myös näissä on irrotettavat pehmusteet, ja valmistaja suositteleekin irrottamaan ne housujen pesua varten.

Kokoluokitukset ovat näissä kaikissa hyppyhousuissa hieman hämmentävät, mutta etenkin Sagesterin ja Jivin housuja hankkiessa voi olla hyvä miettiä sopivaa kokoa vielä yhdessä. Rohkeasti yhteys siis esimerkiksi puhelimitse +358 40 552 2213 tai sähköpostitse info@pureice.fi.

Olisi muuten kiva kuulla teidän kokemuksia hyppyhousuista. Jätäthän siis alle kommentteihin oman kokemuksesi? Kiitos <3

Ja ei kun hyppimään!


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista